Proprietarul unei ambarcaţiuni care oferă servicii de transfer pietonal şi auto între cele două maluri ale Dunării a fost amendat de Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor Galaţi cu 15.000 de lei pentru mai multe nereguli, printre care existenţa unor zone nesigure pentru pasageri şi un sistem electric cu potenţial pericol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Comisarul şef al Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Galaţi, Sorin Susanu, a anunţat pe pagina sa de Facebook că instituţia a început controale la agenţii economici care oferă consumatorilor servicii de traversare a Dunării.
 
FOTO: CRPC Galaţi
FOTO: CRPC Galaţi
 
"Vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a elimina potenţialele pericole pentru consumatori şi vom oferi consiliere agenţilor economici. În Galaţi, a fost necesară aplicarea unei măsuri imediate de oprire a unei ambarcaţiuni care oferea servicii de transfer pietonal şi auto între cele două maluri ale Dunării şi o amendă de 15.000 lei. Au fost descoperite nereguli referitoare la calea de acces pietoni şi auto, zone nesigure pentru pasageri, neconcordanţe în acte, sistem electric cu potenţial pericol pentru consumatori, lipsa unui regulament de funcţionare, informaţii incomplete, produse medicale în trusa de prim ajutor expirate”, a declarat Sorin Susanu.
 
El a menţionat că asemenea controale vor continua la toţi agenţii economici care oferă astfel de servicii.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.