Preşedintele unei secţii de votare din judeţul Galaţi a fost înlocuit la scurt timp de la deschiderea urnelor, după ce i s-a făcut rău. Reprezentanţii BEJ Galaţi spun că procesul electoral nu a fost afectat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al BEJ Galaţi, Andi Mihalache, preşedintelui secţiei 320 din localitatea Griviţa i s-a făcut rău la scurt timp de la deschiderea urnelor. Omul nu şi-a mai putut continua activitatea şi a anunţat Biroul Electoral Judeţean.

Reprezentanţii BEJ Galaţi spun că procesul electoral nu a fost intrerupt niciun moment. Votul s-a desfăşurat în continuare în prezenţa locţiitorului, iar ulterior a ajuns şi în secţie şi noul preşedinte.

”Autoritatea Electorală a procedat de îndată la înlocuirea preşedintelui, iar la acest moment secţia funcţionează atât cu preşedinte cât şi cu locţiitor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Biroului Electoral Judeţean Galaţi, Andi Mihalache.

În judeţul Galaţi au votat pentru alegerile europerlamentare peste 15 la sută dintre alegătorii înscrişi pe liste, ar pentru referendum peste 12 la sută.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.