Peste 85% dintre elevii din judeţul Galaţi au promovat examenul de Evaluare Naţională, fiind înregistrate şi două medii de 10.00, înainte de depunerea contestaţiilor, după ce anul trecut înainte de contestaţii rata de promovare a fost 81,9%, potrivit datelor comunicate, luni, de Inspectporatul Şcolar Judeţean Galaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rata de pomovare la Evaluarea Naţională înregistrat în judeţul Galaţi, înainte de contestaţii, este de 85,55%, în timp ce la Limba şi literatura română s-au obţinut 25 de note de10.00, iar la matematică 123 de note de 10.00.

Potrivit datelor comunicate de Inspectoratul Şcolar Judeţean Galaţi, s-au înregistrat şi două medii de 10.00, acestea fiind obţinute de elevi de la Colegiul Vasile Alecsandri şi Şcoala Gimnazială nr. 28, ambele unităţi de învăţâmânt fiind în municipiul Galaţi.

Purtătorul de cuvânt al ISJ Galaţi, Oana Enache, a declarat, luni, că la în judeţul Galaţi s-au înscris la Evaluarea Naţională 3.570 de candidaţi, iar dintre aceştia 3.528 au fost prezenţi la proba de Limba şi literatura română şi 3.522 la cea de Matematică.

În continuare, elevii au posibilitatea să depună contestaţii pe parcursul zilei de luni, între orele 16.00 şi 20.00, rezultatele finale urmând să fie afişate vineri, 30 iunie.

Anul trecut, potrivit reprezentanţilor ISJ Galaţi, în judeţ, rata de promovare la Evaluarea Naţională înainte de depunerea contestaţiilor a fost de 81,9%, iar după soluţionarea acestora a ajuns la 82,1%.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.