O tânără de 19 ani din localitatea gălăţeană Schela are dosar penal după ce a plecat de la domiciliu, unde era izolată pentru că fusese diagnosticată cu COVID 19. Ea a călătorit inclusiv cu un mijloc de transport în comun.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit IPJ Galaţi,  joi, pe 7 ianuarie, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Smârdan, au efectuat verificări în cazul mai multor persoane care  trebuia să fie în izolare la domiciliu, fie pentru că au fost diagnosticate cu COVID 19, fie că erau contacţi ai unor cazuri verificate.

 Cu ocazia verificării persoanelor aflate în izolare la domiciliu, poliţiştiiau depistat o tânără, de 19 ani, din comuna Schela, testată pozitiv cu noul Coronavirus, circulând în afara locuinţei.

În urma verificărilor,  s-a stabilit că, din data de 3 ianuarie, aceasta ar fi rămas în izolare la domiciliu, unde locuia cu tatăl său. În dimineaţa zilei de 7 ianuarie, cei doi ar fi părăsit locuinţa, deplasându-se cu un microbuz pentru transport public, la o agenţie imobiliară, în municipiul Galaţi, pentru rezolvarea unor probleme personale, şi ar fi revenit acasă în jurul orei 11.15.

În consecinţă, poliţiştii au întocmit dosar penal şi fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de zădărnicirea combaterii 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.