Cursurile faţă în faţă vor fi suspendate, începând de miercuri, în trei şcoli din judeţul Galaţi şi alte 9 clase de liceu. Totodată, 11 clase şi o grădiniţă vor reveni la ore desfăşurate conform scenariului galben, potrivit unei Hotărâri adoptate, marţi, de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit CJSU Galaţi, patru clase de la Colegiul Naţional „Calistrat Hogaş” din Tecuci, cinci clase de la Liceul Tehnologic „Paul Dimo”, precum şi două şcoli gimnaziale din comuna Pechea şi una din comuna Matca îşi vor suspenda cursurile faţă în faţă.

Totodată, cursurile vor începe să se desfăşoare potrivit scenariului galben în Grădiniţa cu Program Prelungit „Croitoraşul cel Viteaz” din Galaţi, la 10 clase din Colegiul Naţional de Agricultură şi Economie şi de la Liceul Tehnologic „Elena Caragiani” din Tecuci, precum şi la o clasă pregătitoare de la Şcoala Gimnazială „Dan Barbilian” din Tecuci.

În judeţul Galaţi se înregistrează, marţi, 65 de persoane nou infectate cu SARS-CoV-2, iar numărul gălăţenilor infectaţi de la debutul pandemiei a ajuns la 5.005.

Dintre aceştia, 187 au decedat, 4.025 s-au vindecat, 439 de persoane sunt în carantină şi 10 paturi de la ATI sunt ocupate de cazuri grave.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.