Un bărbat din Galaţi a fost amendat cu 3000 lei după ce a abandonat un pisoi de circa 3 săptămâni într-o pungă de plastic pe care a atârnat-o de oglinda unei ambulanţe veterinare. Ɓarbatul a fost identificat la aproape trei săptămâni de la momentul la care a comis această faptă, în urma unei anchete a poliţiştilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform IPJ Galaţi,  la data de 7 august, o persoană necunoscută a abandonat un pisoi în vârstă de aproximativ trei săptămâni într-o pungă de plastic atârnată de oglinda unei ambulanţe veterinare parcată în faţa unui cabinet veterinar din municipiul Galaţi. În urma cercetărilor, la aproape 3 săptămâni de la acest moment, poliţiştii au identificat autorul, în persoana  unui bărbat de 74 de ani, din municipiul Galaţi.
 
 
"Întrucât existenţa animalului depindea de îngrijirea deţinătorului, fiind lăsat fără hrană, a mieunat („plâns") aproximativ patru ore, până ce a fost găsit şi preluat de către o angajată a cabinetului, la finalul programului de lucru. În prezent, pisoiul este hrănit o dată la trei ore şi îngrijit de personalul cabinetului veterinar în eventualitatea unei viitoare adopţii" a anunţat IPJ Galaţi.
 
Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 3000 de lei conform prevederilor  privind protecţia animalelor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.