Poliţiştii din Galaţi fac cercetări într un dosar de ultraj după ce mai multe persoane au incitat la scandal şi ar fi bruscat mai mulţi inspectori ai unor instituţii de control care au descins în piaţa Matca, cel mai important bazin legumicol din regiune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform IPJ Galaţi,  în cursul zilei de miercuri, echipe complexe formate din poliţişti şi reprezentanţi din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă, Comisariatului pentru Protecţia Consumatorilor şi Direcţiei Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor au făcut un control în piaţa agroalimentară din comuna Matca, pentru verificarea legalităţii comercializării legumelor.

În timpul desfăşurării activităţii, patru dintre producătorii agricoli s-au opus prezentării documentelor, devenind recalcitranţi şi manifestându-se violent, instigându-i, în acelaşi timp, şi pe ceilalţi la nerespectarea legii.

Scandalul a fost unul de amploare, iar martori ai incidentului au susţinut că unii dintre inspectorii de control au fost bruscaţi de producători.

"Cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, a fost restabilită, în scurt timp, ordinea publică, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj", transmite IPJ Galaţi.

Până acum, poliţiştii au identificat trei dintre persoanele bănuite de comiterea infracţiunii de ultraj, trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 25 şi 51 de ani, toţi din comuna Matca.

În continuare, poliţiştii, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Tecuci, efectuează activităţi pentru identificarea şi depistarea celui de-al patrulea bărbat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.