Un număr de 71 de cadre medicale din judeţul Galaţi sunt infectate cu noul coronavirus, a anunţat, miercuri, Prefectura Galaţi. În judeţ sunt în total 380 de cazuri de COVID 19, iar 44 de persoane, majoritatea din azile de bătrâni, au decedat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Prefecturii Galaţi, în acest judeţ sunt 44 de morţi, dintre care 35 provin din azilurile de bătrâni Sfântul Ilie şi Sfântul Spiridon.

Un număr de 71 de cadre medicale din judeţ au fost infectate până acum.

La Serviciul Judeţean de Ambulanţă Galaţi, 20 de angajaţi au fost diagnosticaţi până acum cu COVID 19, la Spitalul Militar sunt 13 oameni care au contractat virusul, în timp ce la Spitalul Judeţean sunt 6 cadre medicale contaminate.

Şi în rândul personalului din Spitalul de Boli Infecţioase au fost raportate 4 îmbolnăviri, la fel şi la Spitalul de Psihiatrie.

De asemenea, 21 de angajaţi ai azilurilor declarate focare de infectare cu coronavirus s-au îmbolnăvit.

La Spitalul CFR din Galaţi sunt 3 cadre medicale infectate, în timp ce un cadru medical cu COVID 19 provine de la Serviciul de Asistenţă Medicală.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.