Judeţul Galaţi a atins pragul de 40 de decese, mulţi dintre cei care şi-au pierdut viaţa din cauza coronavirusului fiind bătrâni din cele două aziluri care sunt focare de boală. Din azilul privat ”Sfântul Ilie” au murit 27 de vârstnici, iar din centrul de îngrijire ”Sfântul Spiridon” 4 asistaţi au fost răpuşi de noul virus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potivit ultimelor date furnizate de Prefectura Galaţi, în acest judeţ sunt 355 de persoane infectate cu coronavirus, fiind mai mulţi bolnavi decât cei comunicaţi de Grupul de Comunicare Strategică, unde, duminică, judeţul Galaţi apare cu 346 de îmbolnăviri.

În acest judeţ s-au realizat 2.361 de teste pentru depistarea coronavirusului.

Din totalul bolnavilor, 132 s-au vindecat şi au fost externaţi, iar 40 au murit. 27 dintre persoanele decedate sunt de la azilul privat ”Sfântul Ilie”, iar 4 de la azilul ”Sfântul Spiridon”. O altă persoană decedată lucra la Şantierul Naval Damen.

În judeţul Galaţi, se află în carantină instituţionalizată 566 de persoane, iar în autoizolare la domiciliu 382 persoane.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.