Un număr de 21 de persoane din Centrul Medico-Social din localitatea Pechea, judeţul Galaţi, au fost confirmate cu infecţie cu coronavirus, unitatea fiind declarată focar de boală de către Direcţia Judeţeană de Sănătate Publică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform ultimelor date ale autorităţilor gălăţene, 21 de persoane din Centrul Medico-Social din Pechea au fost confirmate cu coronavirus, toţi bolnavii fiind transportaţi şi internaţi la spitalul din Tecuci.

În total, în acest centru sunt internate peste 80 de persoane care primesc îngrijiri de la aproximativ 50 de angajaţi.

Urmare a apariţiei celor 21 de cazuri de coronavirus, autorităţile au dispus ca centrul să fie plasat în carantină timp de 14 zile, urmând ca toate persoanele din unitate să fie testate pentru coronavirus.

În judeţul Galaţi, sunt conform raportării de sâmbătă 2774 de persoane confirmate cu coronavirus de la debutul pandemiei, 1973 de persoane s-au vindecat până acum iar 135 au decedat. 10 persoane erau sâmbătă internate la ATI , dintre care 2 la Spitalul de Copii. În judeţul Galaţi, sunt 529 de oameni în izolare, iar peste 1100 sunt în carantină.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.