În Căminul ”Sfântul Ilie” din Galaţi, focar de coronavirus, sunt infectate 103 persoane, alte trei focare fiind active în acest judeţ: la Căminul ”Sfântul Spiridon”, la ISU Galaţi şi la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi, ultimele date arată că la Căminul ”Sfântul Ilie” din municipiu sunt 103 cazuri de coronavirus: 83 sunt bătrâni asistaţi şi 20 de angajaţi. De asemenea, din acest centru au murit 9 oameni.

La Căminul pentru persoane vârstnice ”Sfântul Spiridon” sunt 21 de cazuri de coronavirus, 16 îmbolnăviri fiind în rândul persoanelor asistate, iar 5 în rândul angajaţilor. Până acum, în această unitate au fost testate în total 206 persoane.

La ISU Galaţi, 4 pompieri au până acum coronavirus, iar 34 de angajaţi ai instituţiei sunt în izolare la domiciliu, fiind contacţi ai celor confirmaţi deja.

Un alt focar evoluează la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Galaţi unde sunt 19 angajaţi cu COVID 19, iar 15 sunt în izolare, acasă, după ce au intrat în contact cu cei pozitivi.

În judeţul Galaţi, ultimele raportări arată că sunt 240 de persoane confirmate pozitiv.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.