Primarul general în funcţie, Gabriela Firea, comentează cifrele diferite privind rata de infectare prezentate de autorităţi şi afrirmă că este o dovadă de ”incompetenţă şi rea-credinţă”. ”Autorităţile guvernamentale habar nu au de capul lor”, a afirmat Firea, referindu-se la cifrele diferite prezentate de prefectul Capitalei, de Institutul NAţional de Sănătate Publică şi de Grupul de Comunicare Strategică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Incompetenţă şi rea-credinţă la guvernare! Anul trecut în iarnă, INSP (în subordinea Ministerului Sănătăţii) publica pe site-ul oficial, în plin sezon rece, doar 60 de bucureşteni cu gripă A şi B. Noi identificasem prin ASSMB şi cabinetele de medicină şcolară aproape 3.000 de copii cu gripă sezonieră, plus mii de adulţi diagnosticaţi de medicii de familie şi trataţi acasă. Deci, statistică oficialā era făcutā în bătaie de joc! Aşa e şi cu nouă gripă chinezească”, a scris, marţi, pe Facebook, Gabriela Firea.

Potrivit acesteia, ”autorităţile guvernamentale habar nu au de capul lor”.

”Prefectul PNL spune una, şefa INSP confirmă cu totul altceva, Grupul de Comunicare Strategică  transmite cu totul altceva. O adunatură de politruci care a venit la putere doar cu scopul îmbogăţirii”, a mai scris Firea.

Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP) a arătat, marţi, în raportul privind situaţia infectărilor cu noul coronavirus în săptămâna 5-11 octombrie, că Bucureştiul are incidenţa cumulată în ultimele 14 zile de 3,11 la mia de locuitori.

Conform datelor furnizate de Grupul de Comunicare Strategică, în Bucureşti, incidenţa cumulată este 2,69. 

Ulterior, INSP a precizat că incidenţă cumulată în ultimele 14 zile, raportată la populaţia rezidentă la 1.01.2020, este de 3,11 la mia de locuitori în Bucureşti, iar incidenţa raportată la populaţia după domiciliu este 2,65 în Bucureşti.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.