Ministrul Apărării, Gabriel Leş, urează ca Sfânta Sărbătoare a Învierii să aducă pentru toţi românii linişte sufletească şi prosperitate, iar pentru Armata României, noi semne ale împlinirii şi recunoaşterii pe plan intern şi internaţional.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Mesajul pe care Învierea Domnului nostru Iisus Hristos ni-l transmite este unul de speranţă şi de împăcare. Această Sărbătoare răspunde unei aspiraţii umane profunde, aceea a căutării binelui pentru noi înşine şi pentru cei apropiaţi nouă, a încrederii nestrămutate în tot ceea ce este drept şi frumos. Privită cu dragoste şi respect de naţiune, ArmataRomaniei îşi consolidează reputaţia de pilon al statului, de sursă de securitate şi încredere pentru fiecare cetăţean al acestei ţări. Armata României demonstrează că dăruirea, perseverenţa şi respectarea angajamentului asumat reprezintă valori fundamentale ce se regăsesc în activitatea de zi cu zi a tuturor, militari şi civili în relaţia cu societatea, cu aliaţii şi cu partenerii”, a scris ministrul Apărării pe pagina sa de Facebook.

Gabriel Leş spune că astăzi, mai mult ca oricând, ne îndreptăm un gând bun către militarii care, în această perioadă, se află la datorie în teatrele de operaţii, în misiuni externe, departe de casă, având în inimi dorul de familii şi de cei dragi.

„Mulţumiri pentru modul exemplar în care aceştia îşi desfăşoară misiunile departe de ţară şi de familii. Sfânta Sărbătoare a Învierii să aducă pentru toţi românii linişte sufletească şi prosperitate, iar pentru Armata României, noi semne ale împlinirii şi recunoaşterii pe plan intern şi internaţional. Hristos a Înviat!”, încheie ministrul Apărării.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.