Furnizarea agentului termic va fi reluată în municipiul Craiova din cauza temperaturilor scăzute din ultimele 24 ore. Conform reprezentanţilor municipalităţii craiovene, asociaţiile de proprietari trebuie să transmită societăţii de termoficare o solicitare scrisă pentru furnizarea agentului termic la punctul termic căruia sunt arondate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conducerea Primăriei Craiova a primit, miercuri dimineaţă, mai multe solicitări din partea craiovenilor care doreau furnizarea agentului la punctele termice din oraş.

"Unele dintre asociaţii de proprietari au transmis cereri încă de la primele ore ale dimineţii, însă apoi au transmis alte documente prin care nu mai doreau furnizarea de agent termic. Prin urmare, căldura va ajunge în apartamentele craiovenilor din asociaţiile de proprietari care fac adrese către societatea de termoficare", a declarat pentru News.ro Adrian Cosman, viceprimarul municipiului Craiova.

Conform meteorologilor, judeţul Dolj se află, miercur,i până la ora 18.00, sub avertizare de cod galben de precipitaţii abundente şi intensificări ale vântului. Cantităţile de apă vor depăşi 20...25 l/mp şi izolat 40 l/mp.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.