Fostul secretar de stat în Ministerul Sănătăţii Andreea Moldovan este din această lună angajată ca expert la Organizaţia Mondială a Sănătăţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Încă din 19 mai, Moldovan a scris pe pagina sa de Facebook că a început un job nou la Organizaţia Mondială a Sănătăţii.

Ea va lucra la Departamentul pentru prevenirea şi controlul infecţiei COVID-19.

Moldovan a fost eliberată din funcşia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii în 14 aprilie, odată cu revocarea lui Vlad Voiculescu de la conducerea instituţiei.

”Am venit în echipă la solicitarea domnului ministru Voiculescu. Mi-am dorit să fiu alături de el pentru că ştiam că are planuri bune şi are gânduri bune pentru a ajuta să se însănătoşească acest sistem sanitar care suferă de atât de mult timp. Am apreciat foarte mult că nu am fost deloc condiţionată din punct de vedere politic, alături de mine au venit şi alţi profesionişti apolitici, iar acest lucru pentru mine a fost garanţia că voi putea face ceea ce trebuie şi ceea ce este corect din punct de vedere medical, pentru că, aşa cum am lucrat o viaţă întreagă, aşa voi lucra şi de acum înainte.”, a afirmat Andreea Moldovan, după plecarea din MS.. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.