Premierul Florin Cîţu a declarat, întrebat de unde va fi luat personalul medical necesar în contextul intenţie de suplimentare a numărului de paturi la ATI, că a discutat cu Raed Arafat şi, la fel ca anul trecut, vor fi folosiţi rezidenţi în acest scop.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În ceea ce priveşte numărul de personal, bineînţeles că întrebările ar fi trebuit să fie adresate Ministerului Sănătăţii, dar vă spun că în discuţiile pe care le-am avut cu domnul Raed Arafat, ca şi anul trecut folosim rezidenţii. Şi avem motivaţii pentru aceşti rezidenţi pentru a fi folosiţi în centrele de ATI. Bineînţeles că sunt şi alte soluţii de a avea centre mult mai mari unde ai nevoie de mult mai puţini doctori. Deci ne uităm la toate soluţiile”, a afirmat Florin Cîţu, întrebat la finalul şedinţei de vineri a Guvernului de unde vor fi luaţi medicii, în contextul suplimentării paturilor la ATI.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.