Premierul Florin Cîţu a afirmat, miercuri, că, până nu vede proiectul de lege referitor la interzicerea cumuluii salariului cu pensiei, nu vede nicio excepţie care ar putea fi admisă. ”Dacă permitem o excepţie – vor apărea alte şi alte excepţii şi tot acest demers va fi distrus”, susţine premierul, care a adăugat că nu crede că administraţia publică sau învăţământul nu pot merge mai departe fără astfl de excepţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Până nu văd proiectul de lege nu văd nciun domeniu cu excepţii”, a airmat, miercuri, florin Cîţu, întrebat dacă ar putea exista excepţii pentru învăţământ în legea care va interzice cumulul salariului cu pensia.

”Este interesant cum, de fiecare dată când vrem să îmbunătăţim lucrurile şi vrem să le tranşăm să fie totul foarte clar – îmi aduc aminte şi de sporuri -  apar excepţii”,  adăugat premieurl.

Acesta a explicat că Legea salariizării unitare a pornit de la un principiu, dar au apărut tot felul de excepţii.

”Excepţiile – dacă permitem o excepţie – vor apărea alte şi alte excepţii şi tot acest demers va fi distrus pentru că fieare va avea o justificare (...) Nu cred că administraţia publică nu poate să meargă mai departe sau că este nevoie de cumul salarii pensii ca să meargă mai departe, dar este punctul meu de vedere”, a mai afirmat premierul.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.