Florin Cîţu a declarat, întrebat luni în ce stadiu este achiziţia testelor de salivă pentru şcoli, că Agenţia Naţională a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale din România trebuie să se grăbească să le omologheze. „Noi le achiziţionăm, dar în continuare văd că lucrurile sunt tergiversate acolo şi le cer celor de la ANMDMR să lase tergiversările şi prostiile şi să vină mai repede cu decizia”, a adăugat premierul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Cred că au început procedurile, în acelaşi timp cei de la ANM (Agenţia Naţională a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale din România – n.r.) trebuie să se grăbească şi să vină cu omologare pentru aceste teste. Noi le achiziţionăm, dar în continuare văd că lucrurile sunt tergiversate acolo şi le cer celor de la ANMDMR să lase tergiversările şi prostiile şi să vină mai repede cu decizia”, a explicat Florin Cîţu, chestionat luni la finalul BEx al PNL care e stadiul achiziţiei testelor de salivă pentru şcoală.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.