Aproximativ 150 de persoane au participat, vineri, la un flashmob în faţa sediului PSD din Sibiu, manifestanţii fiind îmbrăcaţi în negru şi având oglinzi pe care au scris ”Voi vă vedeţi?”. protestul care durează de luni a fost suspendat pe durata doliului naţional, încă în fiecare zi, la prânz, protestatarii se reunesc ppentru un nou flashmob.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aproximativ 150 de persoane îmbrăcate în negru sau în culori închise au participat, vineri, la un nou flashmob în faţa sediului PSD din Sibiu. 

Manifestanţii au venit cu oglinzi pe care au scris ”Voi vă vedeţi?”, pe care le-au îndreptat spre clădirea în care funcţionează organizaţia judeţeană a PSD Sibiu, aflată în zona centrală a oraşului. 

Protestul care durează încă de luni a fost întrerupt după 60 de ore de manifestaţie continuă, pe durata doliului naţional, dar protestatarii se reunesc, zilnic, la prânz, pentru un nou flashmob. 

De joi până vineri, peste drum de sediul PSD Sibiu, în perimetrul pe care protestatarii l-au numit ”Zona liberă de corupţie”, au stat două scaune negre, pe care a fost aşezat portretul Regelui Mihai, cu o candelă. 

 

Protestatarii au transmis că vor continua manifestarea şi pe durata sptămânii viitoare. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.