Primarul Capitalei Gabriela Firea şi-a închis din nou pagina de Facebook, la mai puţin de o oră după ce a deschis-o, după ce internauţii au lăsat peste 2.500 de comentarii critice la ultima postare. Firea revenise pe reţeaua de socializare după ce luni seară şi-a închis pagina în urma criticilor dure ale internauţilor la reacţia ei la huiduielile de pe Arena Naţională. Toate comentariile negative de la ultima sa postare fuseseră şterse, fiind lăsate doar mesajele de felicitări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Postarea în care Firea a afirmat că "aparatul sorosist de propagandă" a demarat compromiterea evenimentului şi că seara, "echipe de cetăţeni cu venin" au venit bine organizate la evenimentul dedicat Simonei Halep a strâns din nou peste 2.500 de comentarii critice. Cei care lăsau mesaje erau imediat blocaţi.

Edilul şi-a închis pagina de Facebook la mai puţin de o oră după ce şi-a deschis-o.

Ultima sa postare, în care a reacţionat la huiduielile primite luni seară pe Arena Naţională la evenimentul dedicat Simonei Halep, a primit deja peste 6.000 de reacţii, peste 1.000 de distribuiri şi alte mii de comentarii, cele mai multe fiind critici dure la decizia ei de a se urca pe scenă alături de jucătoarea româncă de tenis, precum şi la mesajul postat ulterior pe Facebook.

Toate comentariile negative lăsate de internauţi au fost, însă, şterse, până marţi după-amiază, când pagina a revenit, fiind lăsate doar cele de apreciere, în jur de 100.

Luni seară, aproximativ 20.000 de oameni au fost pe Arena Naţională, unde Simona Halep şi-a prezentat trofeul câştigat la Roland Garros. Halep a venit însoţită de primarul Capitalei, Gabriela Firea, care a fost huiduită de cei din tribune când îi oferea Simonei Halep cheia şi o plachetă. De altfel, primarul Capitalei a părăsit Arena Naţională imediat după acest moment.

La scurt timp, Firea a afirmat că "aparatul sorosist de propagandă" a demarat compromiterea evenimentului şi că seara, "echipe de cetăţeni cu venin" au venit bine organizate, plasate strategic printre oameni decenţi, apreciind că, din respect pentru performanţa Simonei Halep, aceştia puteau lăsa o jumătate de oră ura la poarta Arenei Naţionale, argumentul său fiind că "acolo este despre sport, respect, valori, performanţă, nu despre câţi bani primim de la ONG-uri dubioase, pentru a transforma Bucureştiul într-un oraş sub asediu".

Imediat după postare, internauţii au criticat dur prin mii de comentarii mesajul acesteia, folosind cuvinte jignitoare la adresa edilului.

Acelaşi mesaj al Gabrielei Firea a fost postat luni seară şi pe pagina sa de Twitter, unde a primit la fel de multe critici.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.