Primarul general, Gabriela Firea, va redirecţiona 2% din impozitul pe venit pentru anul 2016 către Organizaţia pentru Promovarea Transportului Alternativ în România (OPTAR), anunţă Primăria Capitalei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am decis să donez 2%" din impozitul pe venitul meu salarial pentru organizaţia OPTAR, pentru că susţin promovarea mijloacelor alternative de deplasare în Bucureşti. De asemenea, Primăria Municipiului Bucureşti îşi reafirmă angajamentul de a sprijini şi încuraja mersul cu bicicleta în Capitală, nu doar în scop recreativ, ci ca un mod alternativ de transport”, a declarat Firea, citată într-un comunicat al Primăriei.

Gabriela Firea menţionează că în bugetul de anul acesta al PMB există aprobaţi indicatorii economici în cadrul PIDU, în valoare totală de 73 milioane de euro pentru proiectul realizării de piste de biciclete şi amenajări conexe, din care anul acesta au fost alocaţi două milioane de euro, proiectul fiind eligibil pentru obţinerea unei finanţări nerambursabile din partea UE.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.