Liderul PSD Bucureşti Gabriela Firea a declarat că pentru Nicuşor Dan „Noul Bucureşti” a fost doar un slogan de campanie, pentru că bucureştenii care l-au votat au primit la schimb „parcuri abandonate şi murdare, le-a fost interzis accesul în parcuri pentru că acolo se organizau concerte şi se analizează «privatizarea» parcurilor”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„«Noul Bucureşti» a fost doar un slogan de campanie. Rând pe rând, pică promisiunile lui Nicuşor Dan în faţa bucureştenilor! A promis un «management corect al spaţiilor verzi». Bucureştenii au primit în schimbul votului parcuri abandonate şi murdare, le-a fost interzis accesul în parcuri pentru că acolo se organizau concerte şi se analizează «privatizarea» parcurilor”, a scris Gabriela Firea, marţi pe Facebook.
 
Ea a mai spus că „Nicuşor Dan pare că a fost apărătorul spaţiilor verzi doar până a reuşit să decidă asupra spaţiilor verzi!”.
 
„De prietenii săi cu restaurante şi case în parc când se atinge?”, a mai precizat Firea.

 

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.