Soţia lui Mihai Şora a postat, duminică, un mesaj pe pagina acestuia de Facebook, în care anunţă că filosoful va fi depus luni seară la Biserica Albă, unde se va afla până marţi când va avea loc înmormântarea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Iubitule, nu ştiu unde eşti, în ce colţ din Bucureşti, într-o cameră rece; nu mă lasă să te văd, nici să te îmbrac, să-ţi arăt lucruşoarele pe care le vei lua cu tine… Te vor aduce mâine seară, la ora 21, în Biserica Albă – „Biserica inimii mele“, cum obişnuieşti să spui, şi te vor aşeza acolo. Iar Biserica inimii tale va rămâne deschisă peste noapte, pentru ca oamenii care te preţuiesc şi vor să-ţi fie aproape să poată veni lângă tine”, a scris soţia lui Mihai Şora. 
 
”A doua zi, marţi, la ora 13, va fi slujba înmormântării tale, cu părinţii Mihail, Florian şi Silviu, oameni plini de har, pe care-i iubeşti. Şi cu tinerii din cor, fermecătorul cor al Bisericii Albe, despre care ai povestit de atâtea ori... Pe mâine, iubitule”, mai scrie aceasta în mesaj. 
 
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.