Fibula de la Suseni, cea mai înaltă distincţie a judeţului Mureş, a fost oferită sâmbătă Papei Francisc, la sosirea pe Aeroportul din Târgu Mureş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sfântul Părinte Papa Francis a fost întâmpinat la scara avionului de prefectul judeţului Mureş, Mircea Duşa, care i-a oferit cea mai înaltă distincţie a judeţului, Fibula de la Suseni.

”Am avut onoarea şi plăcerea de a-l primi în această dimineaţă în judeţul Mureş pe Sfântul Părinte Papa Francisc, iar această vizită este un eveniment unic, deosebit pentru toţi mureşenii. I-am urat Sanctităţii Sale bun venit şi, ca un semn de apreciere a personalităţii domniei sale, i-am oferit cea mai importantă distincţie a judeţului Mureş, Fibula de la Suseni. L-am rugat să-i binecuvânteze pe români şi pe mureşeni cu dragostea care le-o poartă. Sfântul Părinte mi-a spus că îi face plăcere să fie pentru câteva clipe în judeţul Mureş, înconjurat de oameni deosebiţi", a declarat prefectul judeţului Mureş, Mircea Duşa.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.