O femeie din Constanţa i-a reproşat primarului Vergil Chiţac mizeria din oraş, afirmând că "pieţele colcăie de şobolani, de gândaci, de infecţie" şi i-a cerut edilului să se achite măcar de 10-20% din ceea ce îşi doresc constănţenii. Chiţac i-a transmis că acest lucru îl doreşte şi el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Vergil Chiţac s-a aflat miercuri, la Liceul Ovidius, unde a verificat stadiul lucrărilor la proiectul legat de eficienţa energetică a unităţii de învăţământ. Când a plecat, primarul a fost oprit de o femeie care i-a reproşat mizeria din oraş.

"Pieţele colcăie de şobolani, de gândaci, de infecţie. Nimeni nu îşi face treaba. Am sunat la Spaţii Verzii să spun că s-au pus copaci pe faleză, aeriene sunt, au spus că nu este sectorul lor”, a afirmat femeia.

Chiţac i-a transmis să pună pe hârtie toate problemele pe care le-a remarcat şi să aducă scrisoare la Primărie pentru ca acestea să fie discutate.

"Vedeţi cum este aleea asta, pute, oraşul este infernal, nu cred că ne face cinste. De 30 de ani aşteptăm. Aţi venit dumneavoastră. Salvaţi oraşul”, a continuat femeia.

"Absolut de acord cu dumneavoastră”, a afirmat Chiţac.

Femeia a adăugat că în campanie toţi politicienii spun că fac palate, Chiţac menţionând că el nu a promis aşa ceva.

"Nu vă reproşez, vreau să vă achitaţi măcar de 10-20% din doleanţele constănţenilor”, i-a mai transmis femeia.

"Asta vreau şi eu”, a continuat Chiţac dialogul.

Femeia a mai declarat că doreşte ca locuitorii Constanţei să fie mândri de oraşul lor: "Noi vrem să fim mândri. Când mergem pe faleză şi vedem turiştii că văd marea, ei spun că e minunat şi când văd mizeria, noi plecăm capul. De ce să nu fim mândri de oraşul nostru?”.

Vergil Chiţac i-a transmis femeii că are dreptate, discuţia dintre cei doi încheiindu-se apoi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.