Premierul Marcel Ciolacu a subliniat, duminică, referindu-se la exploziile de la o staţie GPL din Crevedia, că s-a acţionat ”exemplar”. El a dat asigurări că aceia care se fac vinovaţi de această tragedie vor plăti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Important este că azi-noapte s-a acţionat exemplar şi în spitale şi mulţumim şi medicilor şi asistentelor şi celor care au acţionat pe salvări azi noapte. Trebuie să mulţumesc pompierilor, jandarmilor, poliţiştilor care au asigurat perimetrul. Văd că se face o paralelă cu cazul de la Colectiv, părera mea e că ar trebui făcută o paralelă cu cazul de la Mihăileşti, unde s-a terminat foarte tragic”, a declarat Marcel Ciolacu, la sosirea la sediul MAI.
 
Prim-ministrul a spus şi că patru pacienţi au fost transferaţi în străinătate şi că sunt pregătite alte 7 transferuri.
 
”Sunt tranferate până în acest moment, 4 persoane, două au ajuns în Belgia, alte două urmează să ajungă la Milano. Sunt pregătite încă 7 transferuri, Sunt 3 în stare foarte gravă, în continuare la Spitalul Floreasca, şi încă două persoane la Spitalul Bagdasar, de la prima explozie, şi vom vedea, după raportul de astăzi, unde mai trebuie acţionat”, a precizat Ciolacu.
 
Marcel Ciolacu a mai spus că procurorii vor face acum o anchetă şi a dat asiguări că vinovatul va plăti.
 
”Procuratura generală a desemnat un procuror pe acest caz. Sunt ferm convins că în cursul zilei de astăzi o să înceapă să vină elemente noi şi o să înceapă audierile, cum este normal. Va fi şi o anchetă militară. Important este cine va fi vinovat, să fiţi ferm convinşi că va plăti”, a concluzionat Marcel Ciolacu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.