Ambasadorul Israelului în România, Reuven Azar, i-a transmis şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, că autorităţile din acest stat sunt gata să ofere sprijin pentru răniţii în urma exploziilor de la o staţie GPL din Crevedia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Excelenţa Sa, Dl Reuven Azar, Ambasadorul Statului Israel în România, transmite condoleanţe familiei persoanei decedate în exploziile îngrozitoare de ieri, de la Crevedia şi le urează răniţilor însãnãtoşire grabnicã”, transmite, duminică, Ambasada Israelului.

Conform sursei citate, ambasadorul a luat legãtura cu secretarul de stat Raed Arafat şi i-a adus la cunoştinţã cã autoritãţile din Israel sunt gata sã ofere sprijin.

”Dl Arafat i-a mulţumit pentru demers şi l-a informat pe dl ambasador cã rãniţii sunt pe cale sã fie transportaţi cãtre spitale din afara ţãrii, dar, în cazul în care va fi necesar, va solicita ajutorul Israelului”, menţionează reprezentanţii Ambasadei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.