Evoluţia copilului rănit la începutul acestei săptămâni după ce s-a urcat pe una dintre coloanele decorative din holul Primăriei Capitalei şi a căzut împreună cu aceasta este favorabilă, a transmis Spitalul Grigore Alexandrescu. Medicii au precizat că intervenţia chirurgicală la care a fost supus băiatul a decurs fără incidente.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“În cursul zilei de 24 august, pacientul a fost supus unei intervenţii chirurgicale în secţia neurochirurgie. Intervenţia a decurs fără incidente. Evoluţia copilului este favorabilă. Menţionăm încă o dată că familia nu este de acord cu furnizarea unor informaţii medicale mai amănunţite”, se arată într-un comunicat transmis, joi, de Spitalul Grigore Alexandrescu.
Băiatul este internat în continuare în secţia ATI a unităţii medicale.  
Reprezentanţii Primăriei Capitalei au anunţat că luni, în jurul orei 13.40, în holul de la intrarea principală în sediul PMB, a avut loc un accident implicând un copil de 7 ani, însoţit de tatăl său, care venise la primărie pentru rezolvarea unei probleme. Copilul a ajuns la spital ”cu stare generală gravă” şi e la ATI, a anunţat Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală.
Conform informaţiilor furnizate de martori, copilul s-a urcat pe una dintre coloanele decorative din hol şi a căzut împreună cu coloana, suferind traumatisme. La intervenţia angajaţilor PMB, el a fost preluat în mai puţin de 5 minute de o ambulanţă, fiind dus imediat la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii «Grigore Alexandrescu». La momentul urcării în ambulanţă, copilul era conştient”, arată precizarea de presă a instituţiei.
O anchetă administrativă în cadrul Primăriei Capitalei se desfăşoară în paralel cu ancheta deja demarată de poliţie, în cazul acestui accident.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.