Eugen Iancu, tatăl tânărului Alexandru Iancu (22 de ani), care a murit în spitalul Sf. Ioan din Capitală la trei săptămâni după incendiul de la clubul Colectiv din 30 octombrie 2015, din cauza infecţiilor nosocomiale, întreabă pe Facebook ”Ce aţi făcut 5 ani?”, după ce un incendiu izbucnit sâmbătă la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Piatra Neamţ s-a soldat cu moartea a zece pacienţi

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”De 5 ani le spun politicienilor şi medicilor că trebuie să schimbe sistemul medical. Le spun că de Colectiv nu vor scăpa nici peste 20 de ani. Iar ei, fie miniştri sau secretari de stat, manageri de spital sau profesori şefi de secţie, se uită la mine ca la un om cu o traumă care va dispărea in uitare, undeva. Au trecut 5 ani şi povestea se repetă, Colectiv este din nou cu noi. De ce se întâmplă asta? Simplu, pentru că toţi cred că la Colectiv a fost o întâmplare nefericită. Nu domnilor, Colectiv a fost rezultatul nepăsării, corupţiei, lipsei de asumare, lipsei de exerciţiu, lipsei prevenţiei, hoţiei, ticăloşiei voastre. Nu aţi schimbat nimic si iată, focul loveşte din nou, moartea îşi ia din nou tributul. Pe voi cine vă ia?”, a scris Eugen Iancu pe Facebook.

Într-o postare anterioarp, el întreabă ”Ce aţi făcut 5 ani?”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.