Toate avariile la reţeaua electrică, produse în urma furtunilor, au fost remediate de către echipele de intervenţie, au anunţat, miercuri, reprezentanţii E-Distribuţie Dobrogea, parte a grupului Enel.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Echipele E-Distribuţie Dobrogea şi ale firmelor specializate în lucrări de reparaţii de reţele electrice au restabilit alimentarea cu energie electrică pe toate liniile electrice de medie tensiune afectate de condiţiile meteo severe din seara zilei de 30 aprilie – vânt puternic cu aspect de vijelie (fenomene de tornadă)”, au transmis, miercuri după-amiază, reprezentanţii Enel.

Astfel, la ora 14:00 nu mai erau înregistrate localităţi nealimentate integral cu energie electrică. Echipele continuă să intervină pentru remedierea deranjamentelor colective şi individuale din reţeaua de joasă tensiune.

O tornadă s-a produs, marţi, în judeţul Călăraşi, un autocar cu 40 de persoane la bord fiind aruncat de pe şosea, patru oameni fiind răniţi, iar zece case au rămas fără acoperişuri în localitatea Dragalina.

În întreaga ţară, până miercuri la ora 7.00, furtunile au provocat avarii şi pagube în treisprezece judeţe şi în municipiul Bucureşti.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.