Un elicoper SMURD de la Galaţi a intervenit pentrun salvarea victimei unui accident rutie în Republica Moldova. Elicopterul a transportat victima cu multiple traumatisme de la Cahul la Chişinău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Echipajul elicopterului SMURD Galaţi a fost solicitat să intervină în Republica Moldova, pentru salvarea vieţii unui adult care a suferit multiple traumatisme în urma producerii unui accident rutier”, a transmis, marţi, Inspectoratul General de Aviaţie.

Sursa citată a precizazt că victima a fost preluată de la Spitalul Raional din Cahul şi transportată de urgenţă cu ajutorul elicopterului SMURD Galaţi la Institutul de Medicină Urgentă Chişinău, pentru continuarea investigaţiilor şi administrarea tratamentului medical necesar.

”Pe tot parcursul zborului, starea de sănătate a victimei a fost monitorizată de o echipă medicală asigurată de UPU-SMURD Galaţi, bărbatul fiind predat în siguranţă şi în stare stabilă medicilor din Chişinău”, a mai transmis sursa citată.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.