Ministerul Apărării a transmis, joi, că pilotul elicopterului american aterizat de urgenţă în Capitală a reuşit să controleze aeronava astfel încât să nu fie victime, iar pagubele materiale să fie reduse. ” Au fost dispuse măsuri pentru a evita producerea, pe viitor, a unor astfel de incidente”, a transmis MInisterul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Regretăm incidentul petrecut joi, 15 iulie, cu un elicopter al Forţelor Armate ale SUA, care a aterizat forţat în Piata Charles de Gaulle din Bucureşti. Pilotul a reuşit să controleze aeronava astfel încât să nu fie victime, iar pagubele materiale să fie reduse”, a transmis, joi, MApN.

Instituţia a precizat că elicopterul militar participa, împreună cu alte aeronave, la o repetiţie pentru manifestările organizate cu prilejul Zilei Aviaţiei, 20 iulie, la Monumentul Eroilor Aerului din Piaţa Aviatorilor.

”Siguranţa cetăţenilor este foarte importantă pentru noi şi, de aceea, au fost dispuse măsuri pentru a evita producerea, pe viitor, a unor astfel de incidente”, a mai transmis MApN.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.