Un elev de clasa a XII-a de la un locu din Covasna acuză un profspr că l-a luat de gât pentru că a întârziat. Elevul a sesizat incidentul conducerii unităţii, dar afirmă că nu s-au luat măsuri. De aceea, elevul a depus plângere la Poliţie. Consiliul Judeţean al Elevilor cere întrunirea Comisiei de Etică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Consiliul Judeţean al Elevilor din Covasna a semnalat cazul unui elev de clasa a XII-a de la Liceul Tehnologic ”Apor Péter” care a întârziat 20 de minute.  

”Ajuns la intrarea în instituţia de învăţământ, a fost tras de ghiozdan de un profesor pe care nu îl cunoştea. Cadrul didactic i-a reproşat faptul că a întârziat şi că nu i-a oferit prioritate atunci când au intrat în incinta unităţii şcolare. Elevul, în vârstă de 19 ani, şi-a cerut scuze faţă de acesta. Totuşi, profesorul a început să îl ameninţe, iar, în final, l-a strâns de gât pe colegul nostru. De faţă la toate aceste evenimente au fost prezenţi alţi 3 elevi, care confirmă cele de mai sus”, a transmis Consiliul Judeţean al Elevilor Covasna.  

Sursa citată a precizat că, nemulţumit de faptul că nu s-au luat măsuri, elevul agresat a depus o plângere la poliţie.  

”Nu putem tolera un asemenea comportament vehement, mai ales când vine din partea unei persoane care se presupune că educă generaţia de mâine. Solicităm ferm convocarea Comisiei Judeţene de Etică, în cadrul căreia să participăm. Cu această ocazie, se poate decide rezilierea contractului de muncă dintre Liceul Tehnologic "Apor Peter", din Târgu Secuiesc şi cadrul didactic implicat”, a mai transmis Consiliul Elevilor.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.