Elena Udrea a plecat din Costa Rica, împreună cu mama şi fiica sa, şi se află în Europa, potrivit Antena 3.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Antena 3, Elena Udrea s-a urcat în avion alături de mama şi de fiica sa de doar câteva luni, postul de televiziune prezentând şi fotografii cu Udrea într-un avion. 

Cele trei au călătorit la clasa economic şi au aterizat pe aeroportul din Frankfurt fără a se cunoaşte destinaţia finală.

Omul de afaceri Cornel Tăbăcaru, rezident în Costa Rica, a precizat, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, că în urmă cu câteva zile Elena Udrea ar fi anunţat că merge la Londra, urmând a reveni înapoi în Costa Rica, însă planul nu le includea pe mama şi fiica sa.

În plus, omul de afaceri a precizat că este posibil ca planul Elenei Udrea să se fi schimbat, întrucât din Costa Rica există zboruri directe către Londra. 

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a fugit din România în Costa Rica în februarie 2018. Ea fost reţinută, în 3 octombrie 2018, de Biroul Naţional Interpol din Costa Rica, ulterior fiind arestate.

În decembrie 2018, de Crăciun, Elena Udrea a fost eliberată din închisoare.
Ea a depus o solicitare pentru obţinerea azilului în Costa Rica.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.