Dumitru Luca, director general Corali Holidays şi prim-vicepreşedinte al Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT) a fost ales preşedinte al patronatului pentru o perioadă de doi ani. Acesta are o experienţă de peste 20 de ani în turism, este managerul şi administratorul agenţiei de turism Corali şi membru ANAT cu o vechime de 21 de ani în asociaţie (din primăvara anului 1999).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acesta îl înlocuieşte în funcţie pe Nicolae Demetriade.

”Este o bucurie reţinută. Este o reconfirmare din partea colegilor că m-au mandat cu încrederea lor şi mi-am propus să nu-i dezamăgesc”, a declarat miercuri pentru News.ro Dumitru Luca.

Acesta conduce agenţia de turism Corali Holidays de 21 ani, din care deţine 50% din acţiuni şi despre care spune că ”a fost hobby-ul său de o viaţă”.

În urmă cu patru ani a intrat în conducerea ANAT, ca membru în consiliul director timp de doi ani şi ulterior prim-vice preşedinte de doi ani. Anterior, era în comisiile de specialitate ale ANAT.

”Perspectivele nu sunt deloc încurajatoare, pentru că trăim într-o mare incertitudine. Dar suntem optimişti. Probabil că sezonul turistic este compromis, în mare parte. Dar avem timp să îl pregătim pe cel de anul viitor. Teama turiştilor este marea problemă cu care ne confruntăm. Într-o oarecare măsură este însă nejustificată. Foarte mulţi se tem, nu mai au curaj să plece în vacanţă, au reţineri, îşi schimbă planurile iniţiale”, a adăugat Dumitru Luca

Acesta spune că fiecare prestator de servicii încearcă să îndeplinească toate criteriile de siguranţă pentru a ”câştiga” încrederea turiştilor.

”La ANAT am reuşit să creez o echipă în care am încredere şi cu care voi continua proiectele aflate în derulare. Vom trece cu bine şi peste această perioadă”, a precizat noul şef al ANAT.

 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.