Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) a anunţat, miercuri seară, că pompierii au intervenit în judeţele Buhor şi Hunedoara, pentru a îndepărta efectele ploilor torenţiale. 12 caze şi 2 curţi au fost inudate, iar circulaţia pe trei drumuri a fost afectată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În contextul avertizărilor de fenomene meteorologice periculoase COD ROŞU ce au vizat averse ce pot cumula 45-50 l/mp, frecvente descărcări electrice, vijelie, grindina pentru anumite zone de la nivelul judeţelor Arad, Bihor şi Hunedoara, se înregistrează efecte în judeţele Bhor şi Hunedoara unde au fost inundate 12 case şi 2 curţi, iar circulaţia rutieră a fost afectată pe 2 DN şi 1 DJ, din cauza apei de pe carosabil sau a copacilor/stâlpilor căzuţi pe carosabil”, a transmis, miercuri seară, DSU.

În judeţul Bihor, în Criştioru de Jos, se intervine pentru evacuarea apei din 9 case, în Sălişte de Vaşcău se intervine pentru evacuarea apei din 3 case, iar pe DN 76, în zona localităţii Criştiorul traficul rutier este blocat din cauza aluviunilor acumulate pe carosabil.

În judeţul Hunedoara, în Luncoiu de Jos s-a intervenit pentru evacuarea apei din 2 curţi, pe DN 68A, în zona localităţii Grind s-a intervenit pentru degajarea unui copac prăbuşit pe carosabil, iar traficul rutier a fost temporar blocat.
Pe DJ 706, în zona localităţii Crişan s-a intervenit pentru degajarea unui stâlp prăbuşit pe carosabil, de asemenea, traficul fiind blocat temporar.

DSU recizează că în judeţele aflate sub incidenţa codurilor roşii s-au emis mesaje de avertizare pentru populaţie.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.