DSP Buzău a anunţat, luni, că 12 focare de coronavirus sunt active la nivelul judeţului, cel mai mare fiind la Căminul de Bătrâni Filantropia din comuna Berca, unde au fost identificate 94 de cazuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit DSP Buzău, luni, sunt active în judeţ 12 focare de coronavirus. 
 
La Căminul de Bătrâni Filantropia din comuna Berca au fost identificate 94 de cazuri, fiind cel mai mare focar din judeţ. 
 
De asemenea, sunt focare de coronavirus la mai multe unităţi sanitare din judeţ. La  Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău - Secţia Neurologie sunt confirmate 28 de cazuri, iar zeci de îmbolnăviri au apărut şi la secţiile Spitalului de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca. 
 
Focare sunt şi la Primăria comunei Poşta Câlnău, unde au fost identificate 14 cazuri, la Inspectoratul Teritorial de Muncă Buzău unde sunt 9 persoane confirmate pozitiv şi la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Buzău- Serviciul Arme unde 4 persoane au fost confirmate pozitiv.
 
În toate cazurile DSP Buzău a dispus măsuri specifice respectiv izolarea persoanelor confirmate pozitiv COVID-19, identificarea contacţilor direcţi şi carantinarea acestora, testarea contacţilor simptomatici, intensificarea măsurilor de curăţenie şi dezinfecţie cu respectarea măsurilor de prevenire SARS-CoV-2.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.