Două persoane au fost arestate preventiv pentru că ar fi încheiat, în fals, asigurări în valoare de 360.000 de euro, banii fiind folosiţi pentru cumpărarea unui autoturism, a unui imobil, dar şi pentru alte cheltuieli, anunţă, vineri, Poliţia Capitalei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Două persoane de 35, respectiv 39 de ani, au fost arestate preventiv, fiind suspectate că, în perioada ianuarie - martie 2016, folosindu-se de acte de identitate falsificate, au încheiat poliţe de asigurare pe numele altor persoane şi au solicitat şi obţinut de la o societate de asigurări să le vireze în conturi suma de 360.000 euro, anunţă Poliţiei Capitalei.

Sumele de bani au fost retrase şi folosite în interes personal de cele două persoane, acuzate de înşelăciune şi uz de fals, pentru achiziţionarea unui autoturism, a unui imobil, precum şi pentru alte cheltuieli, precizează poliţiştii.

"În data de 2 noiembrie 2016 au fost puse în aplicare două mandate de percheziţie domiciliară şi două mandate de aducere, instituindu-se sechestrul asigurător asupra a două imobile,  asupra autoturismului, toate aflate în proprietatea inculpaţilor, precum şi asupra conturilor bancare ale acestora", mai arată reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.