Un preşcolar de la Grădiniţa “Floare Albastră” şi un cadru didactic de la Şcoala Gimnazială Nr 96 din Sectorul 4 al Capitalei au fost confirmaţi cu noul coronavirus în cursul zilei de marţi, fiind dispuse măsuri pentru limitarea răspândirii virusului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Primăria Sectorului 4 a dispus, în regim de urgenţă, măsuri de dezinfecţie a două unităţi de învăţământ de pe raza Sectorului 4, după ce în cursul zilei de astăzi, 13.10.2020, alte 2 persoane au fost confirmate pozitiv cu virusul SARS-CoV2,a transmis, marţi seară Primăria Sectorului .

Este vorba despre un preşcolar de la Grădiniţa “Floare Albastră” şi un cadru didactic de la Şcoala Gimnazială Nr 96.

Măsurile au fost dispuse, împreună cu Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti şi cu Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti, în baza ordinului nr. 5.487/1.494/2020 pentru aprobarea măsurilor de organizare a activităţii în cadrul unităţilor/instituţiilor de învăţământ în condiţii de siguranţă epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-COV-2, potrivit căruia "la apariţia într-o clasă din unitatea de învăţământ a unui caz confirmat de îmbolnăvire cu virusul SARS-COV-2, se suspendă cursurile clasei respective, pentru o perioadă de 14 zile. În situaţia în care în aceeaşi sală cursurile sunt organizate în schimburi, se vor suspenda doar cursurile pentru clasa în care a fost confirmat cazul de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2, urmând ca elevii din schimbul următor să îşi desfăşoare cursurile ".
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.