Două nave fluviale de pasageri, care au la bord peste 260 de turişti americani, britanici, canadieni şi australieni, vor ajunge în Portul Constanţa, aceştia urmând să viziteze principalele obiective ale oraşului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime Constanţa a anunţat că două nave fluviale de croazieră vor acosta sâmbătă, la terminalul de pasageri al Portului Constanţa. 
“Viking Rinda a revenit la Constanţa cu 178 turişti americani, britanici şi australieni care vor face un tur de oraş şi vor vizita staţiunea Mamaia şi Delta Dunării. O degustare de vinuri la Murfatlar va completa ziua. Pe 30 aprilie, se va face un schimb de turişti, alţi pasageri pornind în croazieră din Constanţa, pe Dunăre”, a anunţat Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime Constanţa.
Cea de-a doua navă – Savor - are la bord 89 turişti americani şi canadieni care au ales o croazieră pe Dunăre de la Budapesta la Constanţa, punctul final.
Pe durate vizitei, aceştia vor vizita Muzeul de Istorie şi Arheologie, piaţa Ovidiu, promenada Cazinoului şi vor avea timp şi pentru plimbări în Mamaia. A doua zi, o nouă serie de turişti se va îmbarca pe nava Savor şi va pleca spre Budapesta.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.