Două firme care fac lucrări pentru Primăria Constanţa au fost amendate de Garda de Mediu cu câte 60.000 de lei pentru că erau depozitate în incinta şantierului deşeuri rezultate în urma lucrărilor, cantitatea estimată fiind de aproximativ 11.000 de tone.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Garda de Mediu a anunţat, marţi, că cele două societăţi care realizează lucrări în zona CET pentru Primăria Municipiului Constanţa, în cadrul proiectului „Reabilitarea reţelelor termice primare/transport a energiei termice din Municipiul Constanţa” au fost amendate cu câte 60.000 lei.

“În incinta organizării de şantier, pe o suprafaţă de circa 5.600 de metri pătraţi a fost depozitat pământ, moloz cu bucăţi de asfalt, din lucrări de decopertare a străzilor şi trotuarelor, formându-se un depozit cu înălţimi de până la trei metri. Cantitatea estimata este de circa 11.000 tone, deşeurile fiind depozitate până în apropierea gardului şantierului, sufocând şi arborii existenţi pe amplasament”, a transmis Garda de Mediu.

Sursa citată a menţionat că pe lângă sancţiunile aplicate celor două societăţi, au fost stabilite măsuri cu termene de rezolvare a problemelor constatate.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.