Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă, marţi, că două corpuri ale Maternităţii Bucur vor fi reabilitate cu bani din PNRR, valoarea finanţării depăşind 35 de milioane de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am publicat în SEAP licitaţia pentru achiziţionarea serviciilor de proiectare, asistenţă tehnică şi lucrări de consolidare şi renovare a unor clădiri care aparţin Maternităţii Bucur, edificată în anii 1930”, a scris, marţi, pe Facebook, Nicuşor Dan.

Primarul a precizat că cele două clădiri (Corp A şi B ) vor fi renovate cu fonduri PNRR, valoarea finanţării nerambursabile fiind de 35,3milioane lei, iar perioada de implementare este de 40 de luni de la semnarea contractului de finanţare.

”Printre lucrările care se vor efectua se numără asigurarea structurii de rezistenţă a clădirilor (consolidarea fundaţiilor, a subsolului tehnic, introducerea unor pereţi structurali din beton armat etc.), consolidarea seismică şi reabilitarea termoenergetică”, a mai precizat primarul general.

Acesta anunţă că termenul pentru depunerea ofertelor este 06.06.2023

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.