Două aeronave F-16 Fighting Falcon au însoţit, luni, aeronava Tarom care transporta delegaţia NATO la Bucureşti, de la intrarea în ţară şi până la aterizarea pe Aeroportul Internaţional ”Henri Coandă”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Ministerul Apărării Naţionale a transmis, printr-un comunicat de presă, că Forţele Aeriene Române au executat, luni, o misiune de însoţire aeriană a aeronavei Tarom care a asigurat transportul delegaţiei NATO participante la Reuniunea miniştrilor Afacerilor Externe ale statelor membre ale NATO, eveniment ce se va desfăşura la Bucureşti în zilele de 29 şi 30 noiembrie.
 
“Două aeronave F-16 Fighting Falcon, din dotarea Bazei 86 Aeriene «Locotenent Aviator Gheorghe Mociorniţă», Borcea, au escortat, pentru aproximativ 30 de minute, aeronava Tarom de la intrarea în ţară până la aterizarea pe Aeroportul Internaţional «Henri Coandă», Otopeni”, se arată în comunicat.
 
MApN a precizat că misiunea pentru asigurarea securităţii zborului aeronavei care a transportat delegaţia NATO a fost efectuată la solicitarea Ministerului Afacerilor Externe şi executată în deplină siguranţă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.