Poliţiştii de la Protecţia Animalelor din judeţul Bihor au constatat o serie de nereguli în urma unui control făcut la un adăpost pentru câini fără stăpân din Oradea. În urma verificărilor, a fost întocmit un dosar penal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
La control au participat şi inspectori DSVSA Oradea.
 
”Joi, 10 noiembrie a.c., poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor împreună cu reprezentanţi ai D.S.V.S.A. Oradea au efectuat un control pe linia respectării prevederilor O.U.G. nr.155/2001, privind gestionarea câinilor fără stăpân, respectiv pentru verificarea condiţiilor de viaţă ale animalelor de la un adăpost din municipiul Oradea. În urma controlului efectuat, s-a constatat că nu erau respectate condiţiile de deţinere a animalelor, de igienă, hrană şi îngrijiri medicale”, se precizează într-un comunicat de presă, de vineri, al IPJ Bihor.
 
Neregulile constatate în cadrul controlului făcut de poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor fac obiectul unui dosar penal, întocmit în urma sesizării din oficiu, dosar înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea
 
Potrivit www.ebihoreanul.ro, şeful Administraţiei Domeniului Public Oradea, Liviu Andrica, apreciază că erau condiţii bune în adăpost. 
 
”Din punctul meu de vedere, sunt condiţii bune”, a declarat Andrica pentru sursa citată. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.