Primarul Timişoarei Dominic Fritz a anunţat că patru firme s-au înscris, luni, la licitaţia pentru proiectarea şi construirea stadionului care va fi ridicat la în Calea Buziaşului din oraş. El a adăugat că, dacă totul va merge bine, stadionul cu o capacitate de minim 9.000 de locuri, parcare, parc şi loc de joacă, va fi realizat în doi ani şi jumătate, iar investiţia va fi susţinută cu până la 122 milioane lei, bani de la bugetul local.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Nu mai puţin de patru firme s-au înscris azi la licitaţia pentru proiectarea şi construirea stadionului pe care îl vom ridica în Calea Buziaşului. Vom susţine această investiţie cu până la 122 de milioane de lei, de la bugetul local. Ne zbatem ca Timişoara să nu rămână singurul oraş mare din România fără stadion. Pentru oraş este un efort financiar uriaş, însă pentru sportul local este o investiţie vitală şi urgentă. Dacă totul merge bine, stadionul ar putea fi proiectat şi ridicat în doar doi ani şi jumătate. Va avea o capacitate de minim 9.000 de locuri, iar lângă el vom construi o parcare, un parc şi un loc de joacă”, a scris Dominic Fritz, luni pe Facebook. 
 
Edilul Timişoarei a adăugat că sunt făcute investiţii în acest oraş şi speră ca şi „proiectul noului stadion mare, care se va ridica peste „Dan Păltinişanu”, gestionat de CNI şi Consiliul Judeţean, să se deblocheze cât mai repede”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.