Primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz (USR), l-a primit, joi, pe preşedintele Germaniei, Frank-Walter Steinmeier, la Timişoara, menţionând că este prima vizită oficială în oraş a unui şef de stat străin în ultimii 20 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Preşedintele Germaniei, Frank-Walter Steinmeier, a depus, joi, o coroană de flori la Monumentul Crucificării din faţa Catedralei Mitropolitane şi a participat la un concert la Filarmonica ”Banatul”.
 
”Preşedintele federal al Germaniei, Frank-Walter Steinmeier, e la Timişoara. Primul preşedinte al Germaniei aflat în vizită la Timişoara şi primul şef de stat străin în ultimii 20 de ani aflat în calitate oficială în oraşul nostru. Nu a venit singur, este însoţit de o consistentă delegaţie formată din parlamentari, mediul de afaceri şi oameni de cultură. Şi-a prezentat omagiile la Monumentul Crucificare pentru eroii Revoluţiei. Ziua se încheie cu un concert la Filarmonică. Mâine (vineri - n.r.) vom vizita împreună oraşul şi se va întâlni cu mai mulţi timişoreni implicaţi în comunitate”, a scris pe pagina sa de Facebook Dominic Fritz.
 
Frank-Walter Steinmeier va vizita, vineri, Liceul ”Nikolaus Lenau” din Timişoara, liceu cu predare în limba germană, şi Sinagoga din Cetate.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.