Primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz (USR), l-a primit, joi, pe preşedintele Germaniei, Frank-Walter Steinmeier, la Timişoara, menţionând că este prima vizită oficială în oraş a unui şef de stat străin în ultimii 20 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Preşedintele Germaniei, Frank-Walter Steinmeier, a depus, joi, o coroană de flori la Monumentul Crucificării din faţa Catedralei Mitropolitane şi a participat la un concert la Filarmonica ”Banatul”.
 
”Preşedintele federal al Germaniei, Frank-Walter Steinmeier, e la Timişoara. Primul preşedinte al Germaniei aflat în vizită la Timişoara şi primul şef de stat străin în ultimii 20 de ani aflat în calitate oficială în oraşul nostru. Nu a venit singur, este însoţit de o consistentă delegaţie formată din parlamentari, mediul de afaceri şi oameni de cultură. Şi-a prezentat omagiile la Monumentul Crucificare pentru eroii Revoluţiei. Ziua se încheie cu un concert la Filarmonică. Mâine (vineri - n.r.) vom vizita împreună oraşul şi se va întâlni cu mai mulţi timişoreni implicaţi în comunitate”, a scris pe pagina sa de Facebook Dominic Fritz.
 
Frank-Walter Steinmeier va vizita, vineri, Liceul ”Nikolaus Lenau” din Timişoara, liceu cu predare în limba germană, şi Sinagoga din Cetate.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.