Un bărbat care a accident mortal o persoană şi a abandonat-o pe marginea drumul, a fost reţinut de poliţiştii doljeni la patru zile după producerea evenimentului rutier.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, poliţiştii au identificat un bărbat de 38 de ani, din Rast, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Oamenii legii au fost sesizaţi, în 1 februarie, că pe partea carosabilă a DN 55A, în comuna Rast, a fost găsit un bărbat decedat.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au stabilit faptul că este vorba despre un bărbat de 36 de ani, din Rast, care ar fi fost lovit de un autoturism şi apoi abandonat în acel loc.

La nivelul IPJ Dolj a fost alcătuită o echipă formată din poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj şi Poliţiei municipiului Băileşti, care, în urma cercetărilor efectuate, a identificat un bărbat de 38 de ani, din Rast, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpa şi părăsirea locului accidentului.

Bărbatul respectiv a fost reţinut pentru 24 de ore şi dus în arestul IPJ Dolj, urmând ca miercuri să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.