Trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 19 şi 31 de ani, au fost prinşi la braconat de poliţiştii doljeni, având cinci câini din rasa ogar, dar şi mai multe obiecte folosite pentru înţeparea cauciucurilor autoturismelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis printr-un comunicat de presă, în noaptea de vineri spre sâmbătă, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au desfăşurat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor de braconaj cinegetic, pe raza localităţii Orodel.
 
“În jurul orei 02.30, în extravilanul comunei Orodel, pe fondul de vânătoare Gebleşti, au fost identificaţi trei tineri, cu vârste cuprinse între 19 şi 31 de ani, toţi din comuna Unirea, într-un autoturism, în timp ce luminau câmpul cu un proiector. În urma controlului autoturismului au fost găsiţi cinci câini din rasa ogar, o lanternă tip proiector şi mai multe obiecte din fier destinate a înţepa cauciucurile autoturismelor. Cei 5 câini rasa ogar au fost lăsaţi în custodia reprezentanţilor A.V.P.S. Lunca Dunării Unirea, iar autoturismul şi bunurile găsite au fost indisponibilizate în vederea cercetărilor”, se arată în comunicatul IPJ Dolj.
 
Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru braconaj şi continuă cercetările în acest caz.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.