Poliţiştii doljeni au fost sesizaţi, sâmbătă, în legătură cu dispariţia a doi copii, de şase ani şi şapte ani, care au plecat împreună cu mama lor şi nu au mai revenit la domiliciul tatălui.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii Secţiei 14 Poliţie Rurală Bârca au fost sesizaţi, sâmbătă, de un tânăr, de 26 de ani, din comuna Cerăt, cu privire la faptul că, în ziua de 9 februarie, copiii săi Costache Beatrice Charlene şi Costache Nikolas Renato, de şapte şi şase ani, au plecat împreună cu mama lor şi nu au mai revenit la domiciliul tatălui.
 
Poliţiştii au anunţat că fetiţa are o înălţime de 110 centimetri, 30 de kilograme greutate, ochii căprui, părul negru, lung şi ondulat. În momentul plecării ea era îmbracată cu geaca de culoare roz, pantaloni tip colanţi de culoare albastră şi pantofi sport culoare roz.
 
Băiatul are o înălţime de 100 de centimetri, 20 de kilograme,  ochii căprui, părul şaten, iar în momentul plecării era îmbracat cu geaca de fâş, neagră, pantaloni de culoare neagră, ghete de culoare maro.
 
Poliţiştii doljeni au mai transmis că persoanele care deţin informaţii utile cu privire la copiii dispăruţi sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.