Poliţiştii din Dolj au confiscat 270 de kilograme de materiale pirotehnice în urma unor percheziţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au anunţat că poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, Serviciul Criminalistic, Secţiilor 4, 5 Poliţie Craiova şi Secţiei nr.3 Poliţie Rurală Bucovăţ, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale au făcut trei percheziţii în Craiova şi în Podari. 
“Astfel, în urma percheziţiilor domiciliare efectuate, forţele de ordine au identificat cantitatea de 270 de kilograme de materiale pirotehnice, categoriile F2, F3, F4 şi P1, deţinute în vederea comercializării fără drept de către un bărbat, din municipiul Craiova, obiectele fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor”, au precizat poliţiştii. 
Ei au deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de efectuarea de operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.